Vacature Service engineer

Ben jij de service engineer voor industrie en scheepsmotoren, dan zoeken wij jou!
Als service engineer ga je storingen verhelpen waar de dealer niet tot in staat is. Het betreft A-merk dieselmotoren voor industriële, maritieme en landbouwtoepassingen welke voldoen aan de huidige emissienormen.

Je gaat werken met dieselmotoren die toegepast kunnen worden in voertuigen, schepen, generatorsets, pompsets en overige industriële producten. Dit werk verricht je in een moderne werkomgeving met een leuk team.

Wat vragen wij:

  • MBO+/HBO niveau richting autotechniek;
  • Technisch inzicht;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Flexibel en betrouwbaar;
  • Je bent ordelijk en werkt overzichtelijk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Bekwaam in werken met CAN-bus systemen is een pré;
  • Tot slot ben je iemand die zijn verantwoordelijkheid ziet en oppakt.

Wie zijn wij:

Marant Motortechniek is het aanspreekpunt voor FPT (Iveco) dieselmotoren. Het merk waarvoor we exclusief importeur voor Nederland zijn sinds eind 2008 en sinds 2018 ook voor België en Luxemburg.

FPT produceert diesel-, en gasmotoren die toegepast kunnen worden in voertuigen, schepen, generatorsets, pompsets en overige industriële producten. FPT is tevens het huismerk van de CNH-groep. Wij leveren motoren van 2,3 liter tot 20 liter en variërend van 80 pk tot 1000 pk. 

Uiteraard verzorgt Marant Motortechniek voor al haar producten een uitstekende aftersales-service in de vorm van een snelle onderdelenvoorziening, een ervaren dealerorganisatie. Tevens organiseren wij trainingen om de organisatie op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen van onze producten.


Wij bieden:

Een veelzijdige en zelfstandige uitdaging binnen een dynamische organisatie, alsook een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De organisatie kenmerkt zich door professionaliteit in een open, pro-actieve en no-nonsense sfeer met een toekomstgerichte visie.

Geïnteresseerd? Stuur jouw motivatie en CV per mail naar: hbrands@marantmotortechniek.nl

Soort dienstverband: Fulltime
Uitzicht op vast dienstverband

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Scroll naar boven